Din velvære er vårt oppdrag.

Vi forbedrer og ivaretar ditt velvære, forhindrer omsorg der det er mulig, og ellers ordner vi omsorg så godt som mulig. Vi deler våre erfaringer via vårt iService-plattformen, og hvis ønskelig hjelper vi eldre og sårbare personer som er registrert hos oss. IService-plattformen er tilgjengelig gratis for forbrukere (vår målgruppe) og partnere (primære interessenter), vår organisasjon har ikke noe profittmotiv.

For disse eldre og sårbare menneskene organiserer, strukturerer og hjelper vi i gjennomføringen av de ønskede aktivitetene. Med nøye utvalgte partnere sørger vi for at tjenestene blir organisert så optimalt som mulig.

Plattformen er et initiativ fra RoMo-prosjekter og Cordialis Living Group.

Over Ons

Graag willen wij van betekenis zijn voor ouderen en kwetsbare mensen. Ons doel is hun welbevinden te verbeteren, wanneer mogelijk zorg te voorkomen en anders de zorg zo goed mogelijk te regelen. Via ons iDiensten platform en door zelf mee aan te pakken en onze ervaringen opgedaan in de ict-, gastvrijheid sector en in de informele zorg te delen. Met name met betrekking tot het organiseren, structureren en de uitvoering van de gewenste activiteiten.

Wij weten van aanpakken, zijn flexibel en hulpvaardig. De afgelopen jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring opgedaan in de zorg sector, mede als mantel- en informele zorger. Met veel plezier en genoegdoening.

Tot ons pensioen en voor de volgende generaties willen wij graag van betekenis zijn voor ouderen en sociale organisaties. Dit is ook onze motivatie om ook in de toekomst ouderen en hun kinderen behulpzaam te zijn om de dienstverlening zo optimaal mogelijk te organiseren.

Het best komen wij tot ons recht in teamverband. Met elkaar de kwaliteit van leven van de mensen waarborgen zo niet verbeteren op basis van respect, eerlijkheid en transparantie. Dat is voor ons belangrijk. Wij zijn loyaal, transparant en oprecht. Onze internationale ervaring van ict-, service, beweging en voeding kunnen van nut zijn.